puh. 040 - 482 0759 / Saaristonkatu 23 - 25, 90100 Oulu

Palvelut

 

KASVOHOIDOT  hieronta oikea koko

          

Opiskelijakortilla normaalihintaisista kasvohoidoista – 10 %

Medex- kasvohoidot

Kasvohoidoissa käytän Medex- ihonhoitotuotesarjaa , jonka teho perustuu alkujaan hollantilaisten biokemistien ja farmakologien pitkäjänteiseen tutkimustyöhön ja tuotekehitykseen sekä luonnonmukaisiin raaka-aineisiin. Medex-hoitomenetelmän avulla läpäistään ihon luonnolliset suojaukset jolloin tehoaineet pääsevät imeytymään tehokkaasti. Näin iho saatetaan takaisin alkuperäiseen tilaansa. Medexiltä löytyy jokaiselle ihotyypille sopiva hoito,joissa tulokset näkyvät heti hoidon jälkeen. Hoitoa on tärkeä jatkaa kotona säännöllisesti oikein valituilla hoitotuotteilla, joita voit hankkia hoitolastani.

UUTUUS!      Juliette Armand

CRONOS-kasvohoito

Syväkosteuttava, kahden naamion erikoiskasvohoito. Keskittyy syviin juonteisiin. Sopii yli 40 vuotiaille ja henkilöille joille ei voi tehdä Mesoterapiaa esim. terveydellisistä syistä tai jotka eivät halua pistoshoitoja.  Parhaimpiin tuloksiin päästään sarjahoidolla.

 

Ultraäänikasvohoidot

Ultraääni-ihonpuhdistus on hellävarainen, kivuton mutta tehokas tapa kuoria ja syväpuhdistaa ihoa.

Ultraäänivärähtely 28000Hz/sek poistaa iholta kuollutta ihosolukkoa, pehmentää ja nostaa epäpuhtauksia ja talia ylös ihohuokosisita. Iho desinfioituu. Hoitoa voidaan tarvittaessa täydentää mekaanisella puhdistuksella. Samaan aikaan kun ihoa lämmitetään ja aktivoidaan, imeytetään tehoaineita syvemmälle; rypyt ja juonteet tasoittuvat ja ihon väri kirkastuu. Toistuvalla biosähköllä voidaan vaimentaa tyrosinaasia ja maksaläiskät purkaantuvat normaalia reittiä ulos.
Ultraääni-ihonpuhdistus sopii kaikille ihotyypeille ikään katsomatta. Sarjahoitona saadaan parhaimmat tulokset esim. 3-6 hoitokertaa, hoitoväli 1-2 viikkoa.
Mikroneulaus

Mikroneulaus on tehokkaimpia hoitoja kun haluat hoitaa iholtasi vanhenemisen merkkejä (rypyt ja juonteet), arpia (akne, raskaus, kirurgiset toimenpiteet), hyperpigmentaatiota (maksaläiskät) ja suurentuneita huokosia. Couperosaiho vahvistuu, ja ihon väri tasoittuu.
Rullauksella syntyy tuhansia mikrokanavia ihon dermikseen jolloin tehoaineet imeytyvät huomattavasti paremmin. Hoito stimuloi ihoa uudistumaan ja korjaamaan itseään luonnollisesti ja turvallisesti; kollagenin ja elastiinin tuotanto paranee, uusia ihosoluja syntyy nopeammin ja verenkierto paranee.

Mikroneulaus on tehokas vaihtoehto myös silloin, jos sinulla on esim. sydänsairaus tai tahdistin joka estää sähkölaitteiden käytön hoidoissa.

Tulokset alkavat näkyä sarjahoidon edetessä.

Mikroneulausta ei voi tehdä, jos iholla on tulehduksia, acne rosaccea, olet raskaana tai sinulla diabetes.

 

Caretech MESO -neulaton mesoterapia

Hoito perustuu korkeataajuus elektroporaatio- sekä elektro-osmosis-
-hoitomenetelmään, joka on neulaton vaihtoehto monenlaisten ihon ongelmien hoitoon kuten ihon ikääntymistä, veltostumista tai kosteuden puutetta vastaan.
Jo yksi hoitokerta kohentaa ihon yleisilmettä. Paras hoitotulos saadaan 3–5 kerran hoitosarjalla.

Elektroporaation ja elektro-osmosiksen periaatteet ovat:

1. Lisätään ihon vastaanottokykyä syväpuhdistuksella
2. Soluaktiviteetin lisääminen ja kasvojen lihasten rentouttaminen LED-UÄ-väriterapialla, -elvyttää harmaata ja kellertävää ihosävyä, korjaa kimmoisuutensa menettänyttä ihoa, ryppyjä ja juonteita, supistaa laajentuneita ihohuokosia, rauhoittaa ihon punoitusta, ruusufinniä ja couperosaa.
3. Solukanavien avaaminen elektroporaatiolla jolloin sähkömagneettiset pulssiaallot avaavat hetkellisesti soluvälien mikrokanavia, joiden kautta hoitavat aktiiviaineet pääsevät syvälle ihoon.
5. Elektroporaatio jäljen sulkeminen viilentävällä, rauhoittavalla ja desinfioivalla cryo- LED toiminnolla.
SILMIEN ALUE

KESTOVÄRJÄYKSET / Hairwell , Refectocil

Kulmien oikea muoto ja väri antavat kasvoille ilmettä. Ripsien ja kulmien kestovärjäykset helpottavat arkea ja nopeuttavat päivittäistä ehostusta.

 

RIPSIPERMANENTTI / iCurl

Kaarevat ripset antavat katseelle kirkkautta ja ilmettä. Permanentti kestää ripsissä 1-3 kk. Kestoväriä suositellaan permanentin jälkeen.

 

RIPSIPIDENNYKSET

/ Lady Lash Extensions

Ripsipidennyksien avulla saat ripsistäsi pidemmät, tuuheammat ja näyttävämmät , mutta myös luonnolliset. Ripsikuituja istutetaan 3 eri pituutta yksitellen omiin ripsiin. Luonnollisesti ripsien kasvukausi on 60-90 päivää, jonka jälkeen ripset tippuvat pois ja uudet alkavat kasvaa tilalle. Ripsipidennykset kestävät vettä, mutta eivät hankausta eikä mitään liuottavaa öljypitoista tuotetta.
Ripsihuollossa irronneiden tilalle istutetaan uudet pidennykset. Ripsiä huolletaan säännöllisesti 2-5 viikon välein. Uusien ripsien laittoon varataan aikaa noin 90-110 min. ja huoltoon 45- 75 min.

 

KESTOMASKAROINTI / Cry Baby

Kestomaskarakäsittely antaa omille ripsille väriä,tuuheutta,pituutta ja taipuisuutta 2-3 viikoksi. Väri-kuitu-seos on täysin vedenkestävä, mutta ei kestä hankausta eikä öljyisiä tuotteita. Ihanteellinen lomareissuille tai muuten vaan helpottamaan arkea.

 

MEIKKAUS / Mirabella

Erilaisia meikkauksia kevyestä päivämeikistä häämeikkiin. Meikkiopastuksella oikeat meikit ja keinot korostaa omia hyviä puolia. Sopii hyvin myös meikkausta aloittelevalle nuorelle.

 

KESTOPIGMENTOINNIT Taffy- menetelmällätaffy

 Kauniit, tasaiset ja luonnolliset kulmakarvat sekä  rajaukset silmäluomiin.  Käsimenetelmän käyttö antaa mahdollisuuden korjata ja täydentää kulmakarvoja aitoja karvoja muistuttavilla pigmentoinnilla.  Kestopigmentointi kestää noin 3 vuotta ja sen kestoon vaikuttavat mm. ikä ja elämäntavat.

Viikko ennen toimenpidettä älä ota aurinkoa intensiivisesti. Jos sinulla on taipumusta herpekseen käytä virusta estäviä lääkkeitä. Kaksi vuorokautta ennen toimenpidettä vältä kofeiinia tai teiinia sisältäviä juomia tai alkoholia, älä käytä huumeita tai ota veren hyytymistä hidastavia lääkkeitä.

Kymmenen päivän ajan toimeenpiteen suorittamisesta vältä auringoa, pitkää kontaktia veden kanssa, saunomista ja kylmää ilmaa. Älä poista rupia, älä syö tulisia mausteita ja käytä vain  kosmetologin suositelmia tuotteita.

Esteitä kestopigmentoinnin tekemiselle ovat raskaus ja imetys,  verenvuototauti, kohonnut verenpaine, veren hyytymistä hidastavien lääkkeiden käyttö,  diabetes, psoriasis toimenpiteen paikassa, infektio (kuume), vahvojen lääkkeiden käyttö tai steroidien otto,  silmäsairaudet ja taipumus keloideihin.

 

KÄSIHOIDOT

Säännöllinen käsien hoito pitää kätesi sekä kyntesi kauniina ja terveinä.

Parafiinihoito kosteuttaa tehokkaasti, parantaa pintaverenkiertoa,rentouttaa ja lievittää nivelkipuja.

Kestolakkaus / o.p.i. ja BeautQ Professional

Kestolakka kovetetaan UV-valolla . Kynnen kasvunopeudesta riippuen lakkaus uusitaan 2- 3 viikon välein. Kestolakkaus poistetaan liuottamalla.

JALKAHOIDOTbsft

Säännöllinen jalkahoito ennaltaehkäisee jalkaongelmien syntyä ja parantaa jalkojen kuntoa. Halutessasi lakkauksen saat lakkapullon mukaasi. Myös varpaankynsien kestolakkaus on mahdollista.

Kun väsyneet jalkasi kaipaavat hemmottelua, jalkahieronta rentouttaa niin jalat kuin mielenkin. Parafiinihoito kosteuttaa tehokkaasti, parantaa pintaverenkiertoa,rentouttaa ja lievittää nivelkipuja.

 

VARTALOHOIDOT / HIERONNAT

slider_6

Hieronta on täydellinen mielen ja kehon rentoutus.

Klassinen hieronta

Rentouttava kosmeettinen hieronta parantaa neste- ja verenkiertoa, vähentää lihasjännitystä ja rauhoittaa mieltä. Hierontoja voi valita tarpeen mukaan kokovartalolle, puolivartalolle tai niska- ja hartiaseudulle.

 

Aromaattinen hieronta

Rentouttava sivelevin hierontaliikkein tehtävä hieronta rentouttaa lihasjännitystä sekä parantaa verenkiertoa ja aineenvaihduntaa. Aromaattiset öljyt tehostavat kokonaisvaltaista rentoutumista.

 

Yrttinyyttihieronta

Yrttinyyttihieronta on kokovartalon erikoishoito, jossa käsitellään kehon energiapisteitä ja -ratoja.Öljyttyä kehoa käsitellään hieromalla kuumilla yrttinyyteillä. Hoidon vaikutuksesta ihosolukko uusiutuu, lihakset rentoutuvat, verenkierto ja aineenvaihdunta vilkastuvat sekä iho kiinteytyy. Hieronta helpottaa myös kipeitä lihaksia ja niveliä.

 

Kuumakivihieronta
Kuumakivihieronta on tuhansia vuosia vanha hoitomuoto, jossa kivien lämpö leviää syvälle lihaskudokseen ja lievittää kipua. Hoidon ansiosta veri- ja imunestekierto lisääntyy. Tämä tasapainottaa hermoston toimintaa sekä laukaisee tehokkaasti lihasjännitystä ja stressiä.

 

Intialainen päähieronta
Intialainen päähieronta on luksusta kiireiselle ja stressaantuneelle ihmiselle. Hieronta tehdään asiakkaan istuessa. Hoito kohdistuu niska-hartiaseutuun, käsivarsiin, korvalehtiin sekä päänahan ja kasvojen alueisiin .Se rentouttaa jännittyneitä lihaksia ja parantaa pään verenkiertoa sekä helpottaa migreenin ja päänsäryn oireita. Hoito antaa syvää levollisuuden tunnetta ja parantaa keskittymiskykyä. Usein myös unen laatu paranee.

IHOKARVOJEN POISTO SOKERILLA

Sokeroinnilla poistetaan hellävaraisesti ihokarvat kasvoilta ja koko vartalolta. Samalla kuoritaan kuollut ihosolukko. Tuloksena on ihanan pehmeä ja karvaton iho.  Säännöllisellä sokeroinnilla voidaan vähentää pysyvästi karvan kasvua.

 

PAKETTIIHOIDOT

Hemmotteleva hoitopaketti / Medex-erikoiskasvohoito ja parafiinihoito jaloille hieronnalla

Virkistävä hoitopaketti / pikavirkistys kasvoille ja jalkahoito

Rentouttava hoitopaketti / selän kuumakivihieronta sekä tunnin kasvo- ja niskahieronta öljyampullilla

Tehohoitopaketti/ erikoiskasvohoito silmänympärys-,decollete- ja erikoiskasvonaamiolla sekä parafiinihoito käsille hieronnalla

 

MUUT HOIDOT

ASYRA PRO-mittaukset

Mittauksessa käydään läpi noin 60 kohtaa vitamiinien, mineraalien sekä rasva-ja aminohappojen taseen määrittämiseksi kehossa. Laitteella selvitetään ravintoaineiden mahdolliset puutteet sekä myös yliherkkyyttä aiheuttavat ruoka-aineet.

Mittauspäiviä varattavissa hoitolassani vain sovittuina päivinä.  Soita ja varaa! Energistä ja hyvää oloa !

 

Korvakynttilähoito
Hoito on miellyttävä ja lempeä kokemus. Korvakynttilän palaminen aiheuttaa lievää imua ja kevyttä alipainetta korvissa ja poskionteloissa, joka stimuloi korvaa lempeästi (akupisteet) ja poistaa epäpuhtauksia. Paikallisesti lämpö stimuloi ääreisverenkiertoa, joka puolestaan voimistaa puolustusjärjestelmää. Hoito auttaa korvien soimiseen, poski- ja nenäonteloiden tukkoisuuteen, päänsärkyyn ja migreeniin. Se myös parantaa kuuloa ja rentouttaa.

Back to Top