Palvelut

Kasvohoidot

Opiskelijakortilla -10% kasvohoidoista.

Kasvoille tehtävien sarjahoitojen joka 5. kerta -50%

Kasvohoitohin kuuluu niska / hartia / päähieronta naamion aikana halutessasi.

 

Rentouttava kasvohieronta

60 min

Kasvohieronta, -sisältää decolte-niska- ja päähieronnan.Käsitellään myös korvien akupisteitä. Lisää ihon kimmoisuutta, parantaa verenkiertoa ja poistaa ylimääräiset nesteet ja ylläpitää nuorekkuutta. Kokonaisvaltaisesti rentouttava hoito. Lahjakorttisuosikki !

 

Pikavirkistys kasvoille

30 min

Kirkkautta kiireisen päivään tai vaikkapa ennen juhlia. Alkupuhdistus, kuorinta, seerumi, naamio ja hoitovoide.

 

Klassinen kasvohoito / ihon puhdistus

60 min

Kirkastava, kosteuttava ja tasapainottava kasvohoito kuivalle, harmaalle,tukkoiselle tai epäpuhtaalle iholle. Alkupuhdistus, pH:n tasapainottaminen, kuorinta, (höyrytys,)mekaaninen ihonpuhdistus, seerumi ja naamio.

 

Ultraäänipuhdistus

60 min

Ultraäänipuhdistus on tehokas ja hellävarainen ihon syväpuhdistus ja kuorinta, joka samalla aktivoi ihon toimintoja. Tuloksena puhdas,kirkas ja hehkeä iho. Sopii myös atooppiselle iholle. Ultraänipuhdistus helpottaa mekaanista ihonpuhdistusta epäpuhtaalla iholla. Alkupuhdistus, pH:n taspainottaminen, kuorinta, tarvittaessa höyrytys / mekaaninen puhdistus,seerumi hieroen (ei akneiholle) , naamio ja hoitovoide. Hyvin tukkoiselle iholle suositellaan sarjahoitoa 1-2 viikon välein 3-5 krt.

 

Timanttihionta

60 min

Tehokas ja hellävarainen kuorinta, joka tehdään timanttikärjillä ja alipaineen avulla. Kirkastaa ja silottaa ihoa, poistaa pigmentoitumista ja tasoittaa pinnallisia aknearpia. Lisäksi verenkierto ja aineenvaihdunta paranee ja hoito- ja tehoaineet pääsevät imeytymään paremmin ihoon. Ei suositella erittäin ohuelle eikä voimakkaasti couperoottiselle iholle. Parhaat tulokset sarjahoidoilla 1-2 vk:n välein 3-5 krt

 

Kiinteyttävä ja kosteuttava kasvohoito - Antiage

75 min

 

Hoito sisältää stimuloivan alkupuhdistuksen, ihon pH-arvon tasapainottamisen, kuorinnan, tarvittaessa mekaaninen ihonpuhdistus, seerumi, naamion ja hoitovoiteet. Pitkä hieronta kasvot / decolte / niska / pää.

 

Mikroneulaus

60 min

 

Mikroneulaus tuottaa tuhansia mikroskooppisia neulakanavia ihon dermikseen. Nämä stimuloivat ihoa uudistumaan ja korjaamaan itseään luonnollisesti ja turvallisesti.

 

Neulaton mesoterapia + LED- valoterapiat

60 min

 

Ultraäänihoito/punainen LED-väriterapia kohottaa ja kiinteyttää, supistaa ihohuokosia ,hoitaa couperosaa, poistaa turvotusta kasvoilta ja silmien ympäriltä, tasoittaa ryppyjä, juonteita ja ihonväriä sekä pienentää kaksoisleukaa. Mesoterapia- hoitopää avaa kanavia jolla saadaan imeytettyä tehoaineet syvemmälle ja CRYO/sininen LED desinfioi ja sulkee kanavat. Myös akneiholle.

Tehokkain sarjahoitona. 1-2 viikon välein. Joka 5. krt puoleen hintaan.

 

Ultraääni- tai timanttihionta kasvohoito

75 min

 

Ihon hellävarainen syväpuhdistus- ja kuorinta ultraäänellä tai timanttihieronnalla. Iho on hoidon jälkeen puhdas, raikas ja heleä. Ultraänellä imeytetään tehoaineet syvemmälle ihoon. Ultraäänen mikrohionta uusii ihoa,parantaa mikroverenkiertoa ja aineenvaihduntaa. Hoito uudistaa, kiinteyttää ja kohottaa ihoa sekä vähentää pigmentaatioita. Parhaisiin tuloksiin pästän sarjahoidoilla 1-2-viikon välein . Joka 5. kerta puoleen hintaan.

 

Silmänympärys - hoito

30 min

 

Tasoittaa ja ennaltaehkäisee juonteita. Poistaa turvotusta silmänympärysiholta.

 

The Natural Therapy- erikoiskasvohoito

90 min

 

Kosteuttava ja kiinteyttävä erikoiskasvohoito aikuiselle iholle + 35 luonnollisia raaka-aineita (95-99 % ) sisältävillä Massadan Hyaluronicsarjan- tuotteilla. Hoidossa käytetään puhtaita eteerisiä öljyjä- Sis. alkupuhdistuksen, kuorinnan, naamion, seerumin + japanilaisen anti-age Kopido-hieronnan, 2.naamion sekä loppuvoiteet.

Voit valita Lisäpalveluista 'Rentouttavan selkähieronnan'. Hoito aloitetaan hieronnalla ja saat todella rentoutuneen ja virkistyneenolon kasvoille, keholle ja mielelle.

 

Massada Essential Care- kasvohoito

75 min

 

Essential Care - kasvohoito sopii kaikille ihotyypeille, Elvyttävä hoito joka kirkastaa, kosteuttaa ja pehmentää ihon välittömästi,. Täydellinen tuhkimohoito juhlia tai lomamatkaa varten. Hoito sisältää kuorinnan , kaksi rentouttavaa hierontaa jojoba - ja oliivi- extract-seerumeilla, ( energisoiva, rauhoittava, korjaava tai kiinteyttävä.)sekä erikoisnaamion.

 

Massada BioCellular kasvohoito

75 min

 
 

Ekosertifioiduilla luomutuotteilla tehty hoito. Sopii erityisesti kuivalle ja herkälle iholle.

 

Vartalohoidot ja hieronnat

 
 

Kehoa ja mieltä rentouttavat vartalohieronnat. Anna itsellesi lupa pysähtyä ja rentoutua kiireisen päivän jälkeen. Hierontojen jälkeen voit nauttia kupillisen yrttiteetä.

Selän ihonpuhdistus

60 min

 

Epäpuhtaalle iholle. Alkupuhdistus, kuorinta (ultraäänikuorinta lisähintaan), mekaaninen ihonpuhdistus, naamio ja hoitovoide.

 

Rentouttava hieronta koko vartalolle

75 min

 

Koko vartalon hieronta eteerisillä öljyillä

 

Rentouttava puolihieronta

45 min

 

Hieronta selkä-hartia-niska-ja käsien alueelle TAI Jalkaterät- jalat- pakara-alueelle.

 

Aromaattinen hieronta

75 min

 

Erittäin rentouttava hieronta, jossa käsitellään jalat, selkä, niska.sekä vatsa ja kädet eteerisellä öljyllä sivelevin ja muokkaavin ottein. Lopuksi käsitellään myös kasvojen alue kevyellä painelu-sivelytekniikalla.

 

Aromaattinen selkähieronta

45 min

 

Selän, niskan sekä käsivarsien alueen rentouttava ja kevyt hieronta eteerisellä öljyllä. Hemmotteleva kokonaisuus yhdistettynä vaikkapa kasvohoitoon.

 

Yrttinyyttihieronta

75 min

Lämpimillä yrttinyyteillä tehtävä hieronta syvärentouttaa lihaksia, lievittää stressiä ja jännitystiloja sekä vilkastutttaa aineenvaihduntaa nopeuttaen kuona-aineiden poistumista.

 

Kuumakivihieronta koko vartalolle

130 min

 

Syvärentouttava hieronta öljyn ja lämpimien laavakivien avulla. Poistaa stressiä ja lihasjännitystä sekä aktivoi aineenvaihduntaa.

 

Kuumakivihieronta ala- tai ylävartalolle

45 min

 

Syvärentouttava hieronta öljyn ja lämpimien laavakivien avulla. Poistaa stressiä ja lihasjännitystä sekä aktivoi aineenvaihduntaa.

 

Intialainen päähieronta

45 min

 

Kokonaisvaltaisesti rentouttava niska-hartiaseudun, käsivarsien, pään, kasvojen ja korvien hierontakäsittely, joka vilkastuttaa hartiaseudun ja päänalueen verenkiertoa ja siten soveltuu erityisesti stressin, päänsärkyongelmien ja jännitystilojen hoitoon

 

Niska-hartiahieronta

30 min

 

Rentouttava niska-hartia seudun hierontakäsittely, joka vilkastuttaa hartiaseudun ja siten soveltuu erityisesti stressin, päänsärkyongelmien ja jännitystilojen hoitoon

 

Ripset ja kulmat

 

Kulmien muotoilu

15 min

 

Vahauksella saa nopeasti huolitellut kulmat jotka pysyvät siistinä pitempään. Nyppimistä tarvitaan kulman rajan siistimiseen.

 

Ripsipidennykset

60 min

 

Ripsikuidut istutetaan yksitellen jokaiseen ripseen. Kolmea eri pituutta käyttäen lopputuloksesta saa luonnollisen näköiset. Naamiolaput hoitavat samalla herkkää silmänympärysihoa. Juhlavuutta Svarowskin kristalleilla tai huurreripsillä 2 € / kpl.

 

Ripsipermanentti / Ripsien kestotaivutus

60 min

 

Kauniit,kaarevat ripset i CURL -klipsimenetelmällä sekä kestovärjäys lisäämään volyymia. Kesto n 2.kk,

 

Ripsien ja kulmien kestovärjäys

30 min

 

Sisältää muotoilun. Vahauksella saa nopeasti huolitellummat kulmat jotka pysyvät siistinä pitempään. Ripsien ja kulmien kestovärjäykset helpottavat arkea ja nopeuttavat päivittäistä ehostusta

Kasvohoidon yhteydessä halvempi

 

Ripsihuolto

45, 60, 75 min

 

Huoltoväli on 2- 5 viikkoa.

 

Pidennysten poisto

30 min

 

Ripsipidennysten poisto.

 

Microblading

 

Konsultaatio

30 min

 

Ilmainen konsultaatio microblading-kulmakarvoja varten.

 

Kulmakarvojen microblading

120 min

 

Manuaalisesti tuuhennetaan ja muotoillaan luonnollisen näköiset kulmat ns. karvamenetelmällä. Pigmentti pysyy iholla 1-3 vuotta. - värin ja muodon suunnittelu yhdessä asiakkaan kanssa - puudutusaine - microblading - suoja-aine sekä kotihoitoohjeet

Ilmainen tehostuskäynti noin kuukauden kuluttua

 

Kulmakarvojen osatäyttö microbladingmenetelmällä

90 min

 

Kulmien alku- tai loppuosa saattaa olla harventunut tai puutuu tai peitetään arpia. Manuaalisesti tuuhennetaan ja muotoillaan luonnollisen näköiset kulmat ns. karvamenetelmällä. Pigmentti pysyy kestää 1-3 vuotta. -värin ja muodon suunnittelu yhdessä asiakkaan kanssa -puudutusaine -microblading -suoja-aine sekä kotihoitoohjeet

Tehostuskäynti noin kuukauden kuluttua

 

Microblading ylläpitotehostus kulmakarvoille

90 min

 

Vahvistetaan alle vuosi sitten Marjuellessa microblading- menetelmällä laitetut kulmat

 
 

Eyelinerit ylä- ja alaripsirajaan

90 min

 

Manuaalisesti höyhenterällä.

 

Ylä- ja alaluomien eyelinerien ylläpitovahvistus

90 min

 

Tehostus alle vuosi sitten tehdyille eyelinereille.

 

Eyeliner yläripsirajaan

60 min

 

Manuaalisesti höyhenterällä.

 

Yläluomien eyelinerien ylläpitotehostus

60 min

 

Vahvistetaan alle vuosi sitten Marjuellessa microblading- menetelmällä laitetut eyelinerit yläluomelle. Tehdään manuaalisesti.

 

Eyeliner alaripsirajaan

 

Manuaalisesti höyhenterällä.

 

Alaluomien eyelinerien ylläpitovahvistus

45 min

 

Vahvistetaan alle vuosi sitten Marjuellessa microblading- menetelmällä laitetut eyelinerit alaluomelle. Tehdään manuaalisesti.

 

Käsihoidot

 

Minimanikyyri

30 min

 

Säännöllinen käsien hoito pitää kätesi sekä kyntesi kauniina ja terveinä.

Kynsien muotoilu, kynsinauhojen hoito, lakkaus tai kiillotus ja käsivoide

 

Käsihoito

60 min

 

Kuorinta, kynsien muotoilu, kynsinauhojen siistiminen, kynsien lakkaus tai kiillotus, hieronta ja naamio.

 

Parafiinihoito

45 min

 

Parafiinihoito kosteuttaa tehokkaasti, parantaa pintaverenkiertoa, rentouttaa ja lievittää nivelkipuja.

Käsien kuorinta, seerumi ja lämmin parafiininaamio. Tehokas erikoishoito käsille. Huomioi, että parafiinia ei voi käyttää iholle jossa on haavaumia, tulehduksia tai ihottumaa.

 

Kestolakkaus sormien kynsille

45 min

 

Kestolakkaus / O.P.I.

Kestolakka kovetetaan LED-valolla. Kynnen kasvunopeudesta riippuen lakkaus uusitaan 2- 3 viikon välein. Kestolakkaus poistetaan liuottamalla.

Kynnet viilataan ja kynsinauhat siistitään. Kestolakkaus kovetetaan LED- valossa, jolloin lakkaus pysyy siistinä useita viikkoja. Lisäpalveluina Ranskalainen lakkaus / hile. Lisäksi kosteuttava voide ja kynsinauhaöljy.

 

Kestolakkaushuolto sormien kynsille

50 min

 

Vanha kestolakka poistetaan, kynnet ja kynsinauhat huolletaan ja tehdään uusi kestolakkaus.

 

Kestolakkauksen poisto sormien kynsistä

30 min

 

Kestolakkaus poistetaan, kynnet siistitään ja hierotaan kynsinauhaöljy.

 

Jalkahoidot

 

Minipedikyyri

45 min

 

Jalkojen desinfiointi, kynsien muotoilu ja kynsinauhojen siistiminen, lakkaus tai lyhyt jalkaterähieronta jalkavoiteella.

 

Perusjalkahoito

60 min

 

Jalkakylpy, kynsien leikkaus/viilaus/ohentaminen, kynsinauhojen siistiminen, kovettumien poistaminen, hieronta ja jalkavoide. Hieronnan pituus riippuu jalkojen kunnosta.

 

Spa-jalkahoito

90 min

 

Perusjalkahoidon lisäksi hoitoon kuuluu polviin ulottuva kuorinta, sekä lopuksi pehmentävä ja kosteutava naamio. Hyvä lahjakortti-idea!

 

Parafiinihoito hieronnalla

45 min

 

Jalkakylpy, kuorinta, hieronta, seerumi sekä lämmin parafiininaamio. Parantaa verenkiertoa, kosteuttaa ja rentouttaa.

Huomioi, että parafiinia ei voi käyttää iholle jossa on haavaumia, tulehduksia tai ihottumaa.

 

Varpaankynsien kestolakkaus

45 min

 

Kynnet viilataan ja kynsinauhat siistitään. Kestolakkaus kovetetaan LED- valossa, jolloin lakkaus pysyy siistinä useita viikkoja.

 

Kestolakkaushuolto varpaan kynsille

50 min

 

Vanhan lakkauksen poisto ja uusi lakkaus tilalle

 

Kestolakkauksen poisto

30 min

 

Sokerointi / ihokarvojen poisto

 

Kasvojen osa-alue / koko kasvot / kainalot / bikini / käsivarret / sääret / reisi / selkä / rinta

 

Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä. Suomalainen xylitolia sisältävä Scandinavian Skin Candy sokeri poistaa hellävaraisesti lyhyemmtkin karvat ja hoitaa ihoa. iho jää sileäksi ja pehmeäksi.

 

Ehostus

 

Kevyt päivämeikki

45 min

 

Kevyt meikkipohja,peiteväri,kevyt silmämeikki ja vahvempi huulipuna tai vahva silmämeikki ja kevýt huulimeikki. Kulmameikillä kehykset kasvoille. Sipaisu poskipunaa antaa kasvoille hehkua.

 

Juhlameikki

60 min

 

Meikkiin kuulu hyvä, pohjustus sekä valot ja varjot silmä-, kulma- ja huulimeikin lisäksi.

 

Häämeikki

75 min

 

Hintaan kuuluu ajoissa tehtävä koemeikki, jossa kuunnellaan morsiamen toiveet meikille ja kokeillaan oikeat sävyt.

 

Sulhasen ehostus

30 min

 

Ehostuksella peitetään tummat silmänaluset, tasoitetaan ihon sävy kevyellä meikkivoiteella ja puuteroidaan kiilto pois. Häiritsevien kulmakarvojen poisto. Varjostukset tarvittaessa.

 

Meikkiopastus

45 min

 

Opi löytämään arkimeikin oikeat sävyt,tuotteet ja keinot, joilla korostat kasvojesi parhaita puolia. Hoitolan monikäyttöiset Clare Blanc- mineraalimeikit ja meikkisiveltimet ovat hoitavia ja turvallisia käyttää herkemmälläkin iholla. Opastuksen yhteydessä hankituista tuotteista - 15 %

 

Muut hyvinvointipalvelut

 

Korvakynttilähoito

30 min

 

Hoito on miellyttävä ja lempeä kokemus. Korvakynttilän palaminen aiheuttaa lievää imua ja kevyttä alipainetta korvissa ja poskionteloissa, joka stimuloi korvaa lempeästi (akupisteet), hieroo tärykalvoa ja poistaa epäpuhtauksia. Paikallisesti lämpö stimuloi ääreisverenkiertoa, joka puolestaan voimistaa puolustusjärjestelmää. Hoito auttaa korvien soimiseen, poski- ja nenäonteloiden tukkoisuuteen, päänsärkyyn ja migreeniin. Se myös parantaa kuuloa ja rentouttaa.