02_20161116S1_MASSAGE_105-retouched.jpg

Vartalohoidot ja hieronnat

Hieronta

Täydellinen mielen ja kehon rentoutus

 
 
 

­Klassinen hieronta

 

Rentouttava kosmeettinen hieronta parantaa neste- ja verenkiertoa, vähentää lihasjännitystä ja rauhoittaa mieltä. Hierontoja voi valita tarpeen mukaan kokovartalolle, puolivartalolle tai niska- ja hartiaseudulle.

 
slider_6-300x56.jpg

Aromaattinen hieronta

­

Rentouttava sivelevin hierontaliikkein tehtävä hieronta rentouttaa lihasjännitystä sekä parantaa verenkiertoa ja aineenvaihduntaa. Aromaattiset öljyt tehostavat kokonaisvaltaista rentoutumista.

 
 

­

Yrttinyyttihieronta

slider_x2 a.jpg
 

­Yrttinyyttihieronta on kokovartalon erikoishoito, jossa käsitellään kehon energiapisteitä ja -ratoja. Öljyttyä kehoa käsitellään hieromalla kuumilla yrttinyyteillä. Hoidon vaikutuksesta ihosolukko uusiutuu, lihakset rentoutuvat, verenkierto ja aineenvaihdunta vilkastuvat sekä iho kiinteytyy. Hieronta helpottaa myös kipeitä lihaksia ja niveliä.

­

5798833528_793707702d_b.jpg

Kuumakivihieronta

Kuumakivihieronta on tuhansia vuosia vanha hoitomuoto, jossa kivien lämpö leviää syvälle lihaskudokseen ja lievittää kipua. Hoidon ansiosta veri- ja imunestekierto lisääntyy. Tämä tasapainottaa hermoston toimintaa sekä laukaisee tehokkaasti lihasjännitystä ja stressiä.

 
5824425017_d208621488.jpg

Intialainen päähieronta

­Intialainen päähieronta on luksusta kiireiselle ja stressaantuneelle ihmiselle. Hieronta tehdään asiakkaan istuessa. Hoito kohdistuu niska-hartiaseutuun, käsivarsiin, korvalehtiin sekä päänahan ja kasvojen alueisiin. Se rentouttaa jännittyneitä lihaksia ja parantaa pään verenkiertoa sekä helpottaa migreenin ja päänsäryn oireita. Hoito antaa syvää levollisuuden tunnetta ja parantaa keskittymiskykyä. Usein myös unen laatu paranee.

marjuelle_logo_2.png