Microblading

 

­

KESTOPIGMENTOINNIT Taffy- microblading

 
 
taffy.jpg

Feature 1

­

Kauniit, tasaiset ja luonnollisen näköiset  kulmakarvat sekä  rajaukset silmäluomiin.  Käsimenetelmän käyttö antaa mahdollisuuden korjata ja täydentää omia kulmakarvoja aitoja karvoja muistuttavilla pigmentoinnilla.  Siistit rajaukset  ja helpottavat meikkirutiineja.


Feature 2

­

Tämä höyhenterällä tehtävä microblading ,ns. karvamenetelmä on hellävarainen pigmentointimenetelmä.Väriaineet ovat turvallisia eli täyttävät kaikki EU:n vaatimat laatusertifikaatit. Kestopigmentointi kestää noin , 1-3 vuotta ja sen kestoon vaikuttavat monet tekijät kuten ihotyyppi,ikä ja elämäntavat.

IMG_20150216_121238.jpg

sun-no.png

Feature 3

­

Viikko ennen toimenpidettä älä ota aurinkoa intensiivisesti. Kaksi vuorokautta ennen toimenpidettä vältä kofeiinia tai teiinia sisältäviä juomia tai alkoholia, älä käytä huumeita tai ota veren hyytymistä hidastavia lääkkeitä.

­

Kulmien kestopigmentointi kestää kaksi tuntia ja se aloitetaan suunnittelemalla ja piirtämällä  oikea muoto sekä valitaan oikea väri yhdessä asiakkaan kanssa.  Alue puudutetaan ennen pigmentointia ja tarvittaessa sen aikana. Alkuun väri on intensiivisempi. Toimenpide uusitaan noin kuukauden kuluttua. Vahvistus on välttämätön jotta lopputuloksesta tulee kestävä.

 
 

­

Kymmenen päivän ajan toimeenpiteen suorittamisesta vältä auringoa, pitkää kontaktia veden kanssa, saunomista ja kylmää ilmaa. Älä poista rupia, älä syö tulisia mausteita ja käytä vain  kosmetologin suositelmia tuotteita.

­

Esteitä kestopigmentoinnin tekemiselle ovat raskaus ja imetys,  verenvuototauti, kohonnut verenpaine, veren hyytymistä hidastavien lääkkeiden käyttö,  diabetes, psoriasis toimenpiteen paikassa, infektio (kuume), vahvojen lääkkeiden käyttö tai steroidien otto,  silmäsairaudet ja taipumus keloideihin.