face.jpg

Kasvot

 

Säännöllinen ihonhoito on tärkeää ylläpitääksesi ihon hyväkuntoisena ja nuorekkaana.

 
slider_uusi_x1.jpg
 
hieronta-oikea-koko-213x300%255B1%255D.jpg

Medex

Medex- ihonhoitotuotesarjan teho perustuu alkujaan hollantilaisten biokemistien ja farmakologien pitkäjänteiseen tutkimustyöhön ja tuotekehitykseen sekä luonnonmukaisiin raaka-aineisiin. Medex-hoitomenetelmän avulla läpäistään ihon luonnolliset suojaukset jolloin tehoaineet pääsevät imeytymään tehokkaasti. Näin iho saatetaan takaisin alkuperäiseen tilaansa. Medexiltä löytyy jokaiselle ihotyypille sopiva hoito,joissa tulokset näkyvät heti hoidon jälkeen. Hoitoa on tärkeä jatkaa kotona säännöllisesti oikein valituilla hoitotuotteilla, joita voit hankkia hoitolastani.

 
 
logo-massada_1_orig.jpg

Luonnon kosmetiikka

­

MASSADA- kasvohoidot pikavirkistyksistä rentouttaviin hemmotteluhoitoihin.

 Massada tuotteiden teho perustuu korkealaatuisiin luonnonmukaisiin raaka-aineisiin: kasviuutteet, kuolleen meren suola ja muta, eteeriset öljyt & kukkaisvedet. Monipuolisesta valikoimasta löydät laadukkaat kotihoitotuotteet kaikille ihotyypeille ja myös tulokselliseen vartalonhoitoon.  

biocellular-kuva.jpg

Massada

Massada Biocelular kodinhoitotuotteet

Näistä tuotteista löytyy sinulle oikeat kasvojen hoitoon soveltuvat tuotteet.

Kokeile ihmeessä.

 
 
uä.png

­

Ultraäänikasvohoidot

­

Ultraääni-ihonpuhdistus on hellävarainen, kivuton mutta tehokas tapa kuoria ja syväpuhdistaa ihoa.

­Ultraäänivärähtely 28000Hz/sek poistaa iholta kuollutta ihosolukkoa, pehmentää ja nostaa epäpuhtauksia ja talia ylös ihohuokosisita. Iho desinfioituu. Hoitoa voidaan tarvittaessa täydentää mekaanisella puhdistuksella. Samaan aikaan kun ihoa lämmitetään ja aktivoidaan, imeytetään tehoaineita syvemmälle; rypyt ja juonteet tasoittuvat ja ihon väri kirkastuu. Toistuvalla biosähköllä voidaan vaimentaa tyrosinaasia ja maksaläiskät purkaantuvat normaalia reittiä ulos.
Ultraääni-ihonpuhdistus sopii kaikille ihotyypeille ikään katsomatta. Sarjahoitona saadaan parhaimmat tulokset esim. 3-6 hoitokertaa, hoitoväli 1-2 viikkoa.

 

Microneulaus

­

Mikroneulaus on tehokkaimpia hoitoja kun haluat hoitaa iholtasi vanhenemisen merkkejä (rypyt ja juonteet), arpia (akne, raskaus, kirurgiset toimenpiteet), hyperpigmentaatiota (maksaläiskät) ja suurentuneita huokosia. Couperosaiho vahvistuu, ja ihon väri tasoittuu.
Rullauksella syntyy tuhansia mikrokanavia ihon dermikseen jolloin tehoaineet imeytyvät huomattavasti paremmin. Hoito stimuloi ihoa uudistumaan ja korjaamaan itseään luonnollisesti ja turvallisesti; kollagenin ja elastiinin tuotanto paranee, uusia ihosoluja syntyy nopeammin ja verenkierto paranee.

Mikroneulauksen teho paranee sarjahoidon edetessä.

Mikroneulaus on tehokas vaihtoehto myös silloin, jos sinulla on esim. sydänsairaus tai tahdistin joka estää sähkölaitteiden käytön hoidoissa.

494300_5.jpg

Mikroneulausta ei voi tehdä, jos iholla on tulehduksia, acne rosaccea, olet raskaana tai sinulla diabetes

 
mesokasvot.jpg

­

Caretech MESO- Neulaton Mesoterapia

­

­

Hoito perustuu korkeataajuus elektroporaatio- sekä elektro-osmosis-
-hoitomenetelmään, joka on neulaton vaihtoehto monenlaisten ihon ongelmien hoitoon kuten ihon ikääntymistä, veltostumista tai kosteuden puutetta vastaan.
Jo yksi hoitokerta kohentaa ihon yleisilmettä. Paras hoitotulos saadaan 3–5 kerran hoitosarjalla.

Elektroporaation ja elektro-osmosiksen periaatteet ovat:

1. Lisätään ihon vastaanottokykyä syväpuhdistuksella
2. Soluaktiviteetin lisääminen ja kasvojen lihasten rentouttaminen LED-UÄ-väriterapialla, -elvyttää harmaata ja kellertävää ihosävyä, korjaa kimmoisuutensa menettänyttä ihoa, ryppyjä ja juonteita, supistaa laajentuneita ihohuokosia, rauhoittaa ihon punoitusta, ruusufinniä ja couperosaa.
3. Solukanavien avaaminen elektroporaatiolla jolloin sähkömagneettiset pulssiaallot avaavat hetkellisesti soluvälien mikrokanavia, joiden kautta hoitavat aktiiviaineet pääsevät syvälle ihoon.
5. Elektroporaatio jäljen sulkeminen viilentävällä, rauhoittavalla ja desinfioivalla cryo- LED toiminnolla.

 

Mikäli sinulla tulee kysyttävää kasvohoidoista tai kasvohoitotuotteista voit aina laittaa viestiä niin kerron lisää.

marjuelle_logo_2.png